Ένα παραμυθένιο κάστρο εμπνευσμένο από τα βαυβαρικά πρότυπα λειτουργεί ως ξενοδοχείο

Ένα παραμυθένιο κάστρο εμπνευσμένο από τα βαυβαρικά πρότυπα λειτουργεί ως ξενοδοχείο

Δεν μπορείτε να φαντάστείτε που βρίσκεται

Όχι, δεν είναι το κάστρο της Σταχτοπούτας, ούτε το πανύψηλο κάστρο της Έλσας. Είναι το Jilong Castle Country Club Resort… στην Κίνα.

Περίμενε κανείς να βρει συναρπαστικές γέφυρες, σύγχρονες κατασκευές και ατελείωτους ουρανοξύστες στην Κίνα, αλλά σίγουρα όχι μια εντυπωσιακή εκδοχή του βαυαρικού Κάστρου Νόισβανσταϊν!

 Σε ένα μικρό νησί στη λίμνη Wanfeng στην επαρχία Guizhou της νοτιοδυτικής Κίνας βρίσκεται το εντυπωσιακό Jilong Castle Country Club Resort, χτισμένο με πρότυπο τα βαυαρικά κάστρα. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το οποίο ιδρύθηκε το 2011, είναι ο κόπος της αγάπης ενός ντόπιου, που δημιούργησε την περιουσία του από την υδροηλεκτρική ενέργεια. Ένα από τα υδροηλεκτρικά του εργοστάσια που χτίστηκε κοντά στο Κάστρο, παράγει όλη την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στο θέρετρο. 

καστρο

Το πανέμορφο ακίνητο αποπνέει την αίγλη κάθε μεσαιωνικού ευρωπαϊκού κάστρου, αναδεικνύοντας όχι μόνο αυθεντικότητα αλλά και χλιδή. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Για να ζήσετε μια εμπειρία ζωής σε αυτό το παραμυθένιο κάστρο, χρειάζεται μόνο να ξοδέψετε 40 δολάρια για μια νύχτα. Το κτήριο είναι πραγματικά υπέροχο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένης μιας γέφυρας που το συνδέει με την ηπειρωτική χώρα. Η τοποθεσία όπως μπορείτε να δείτε, είναι τόσο μαγευτική, που “κόβει” την ανάσα. 

κινα

Πηγή φωτογραφιών

Loader