Δείτε ένα μουσικό αφιέρωμα στη Χάρις Αλεξίου από το 1987

Δείτε ένα μουσικό αφιέρωμα στη Χάρις Αλεξίου από το 1987

Μουσικά ντοκουμέντα της μεγάλης ελληνικής φωνής, αλλά και στιγμιότυπα από την προσωπική της πορεία, μέσα από μια συνομιλία με τον ηθοποιό Δημήτρη Καταλειφό

Το επεισόδιο δείχνει τη μεγάλη ερμηνεύτρια να παρουσιάζει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια της, τα οποία προέκυψαν μέσα από συνεργασίες της με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες. Παράλληλα φωτίζει στιγμές της μουσικής και προσωπικής της πορείας συνομιλώντας με τον ηθοποιό Δημήτρη Καταλειφό.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Χάρις Αλεξίου», αποτελεί ένα αφιέρωμα σε μια από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, τη Χαρούλα, όπως καθιερώθηκε να την αποκαλούν οι θαυμαστές της. Προβάλλει την πορεία της τραγουδίστριας στο εξωτερικό και τις συνεργασίες της με μερικούς από τους σημαντικότερους συνθέτες της Ελλάδας. Ο Ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, παρουσιάζει με ξεχωριστό τρόπο την πορεία της Ελληνίδας τραγουδίστριας, συνομιλεί μαζί της για την αγάπη της για το τραγούδι και τα χρόνια τους στη Δραματική Σχολή του Πελου Κατσελη. Η Χάρις Αλεξίου περιγράφει τα συναισθήματά της όταν ερμηνεύει τα τραγούδια του αγαπημένου της φίλου Μάνου Λοίζου, ενώ παρουσιάζονται φωτογραφίες του συνθέτη και τη σχέση της με τα μικρασιάτικα τραγούδια, που αποτελούν κομμάτι των παιδικών της χρόνων και την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή.

Παράλληλα, προβάλλονται αποσπάσματα από συναυλίες της στο Δημοτικό Θέατρο του Παρισιού στο Φεστιβάλ Χαμαμέτ στην Τυνησία και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, καθώς και πλάνα από τις συνεργασίες της με τους Συνθέτες Θάνο Μικρο, Χρήστο Νικόπουλο και πολλούς άλλους. 

Δείτε το Ντοκιμαντέρ εδώ 

Πηγή φωτογραφίας

Loader