Ο άντρας που έχει 100 οργασμούς και πάνω από 40 ακούσιες στύσεις τη μέρα

Ο άντρας που έχει 100 οργασμούς και πάνω από 40 ακούσιες στύσεις τη μέρα

«Είναι επίμονο και εξευτελιστικό», δηλώνει ο ίδιος

Ο οργασμός είναι το απόλυτο ζητούμενο κάθε ερωτικής συνεύρεσης, ωστόσο για τον Dale Decker τα πραγματικά είναι πολύ πιο περίπλοκα.

Ο 37χρονος διαγνώστηκε με μετατόπιση δίσκου στη μέση του και ως παρενέργεια, ανέπτυξε ένα είδος συνδρόμου μόνιμης στύσης. Συγκεκριμένα, έχει 100 οργασμούς και 40 ακούσιες στύσεις τη μέρα.

Το σύνδρομο αυτό έχει επηρεάσει τη σχέση που έχει με τη γυναίκα του αφού πλέον δεν κάνουν sex και κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια. Παράλληλα, ο Dale Decker πολύ δύσκολα θα συνοδέψει τα παιδιά του στο σχολείο ή σε κάποια δραστηριότητα. Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Είναι επίμονο, επίπονο και εξευτελιστικό».

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν πήγε στην κηδεία του πατέρα του και είχε συνεχόμενους οργασμούς. «Απλά φανταστείτε το: στην κηδεία του πατέρα μου ήμουν γονατισμένος δίπλα στο φέρετρο για να τον αποχαιρετήσω κι είχα 9 συνεχόμενους οργασμούς ακριβώς εκεί, παρά την περίσταση!», είπε.

Διάβασε Επίσης: Σεξ στο αυτοκίνητο: Γιατί το προτιμούν οι νέοι;

Η πάθηση είναι μάλλον σπάνια, με μόνο 7,000 καταγεγραμμένες περιπτώσεις παγκοσμίως ωστόσο δεν υπάρχει κάποια αποτελεσματική θεραπεία ούτε χειρουργική επέμβαση που να λύνει οριστικά το πρόβλημα. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως οι απόπειρες αυτοκτονιών ανάμεσα στους πάσχοντες από την ασθένεια είναι αρκετά συχνές.

 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader