Σεξολόγος αποκαλύπτει αν ένας άντρας μπορεί να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς

Σεξολόγος αποκαλύπτει αν ένας άντρας μπορεί να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς

Στοιχεία βασισμένα από έρευνα των William Masters και Virginia Johnson

Το αποκορύφωμα της ερωτικής πράξης, η αίσθηση της υπέρτατης ηδονής για τους άντρες είναι η εκσπερμάτωση.

Η σεξολόγος Ava Cadell, Ph.D. και συγγραφέας του βιβλίου NeuroLoveology: The Power to Mindful Sex, απαντα αν οι άντρες μπορούν να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς.Συγκεκριμένα η Cadell αναφέρει: «Ναι. Αρκεί να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ οργασμού και εκσπερμάτωσης. Ο άνδρας, όμως, έχει μόνο ένα βασικό σημείο αναφοράς: το πέος του».

Διάβασε Επίσης: Αν κανείς αυτή την προπόνηση θα γίνεις πρωταθλητής στο σεξ 

Η σεξολόγος, βασιζόμενη σε έρευνες που διεξήγαγαν οι πρωτοπόροι της σεξουαλικής υγείας, William Masters και Virginia Johnson, ανακάλυψε ότι ένας άνδρας μπορεί να έχει περισσότερους από τρεις οργασμούς μέσα σε 10 λεπτά.

Πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ;

Μόλις νιώσεις ότι πλησιάζεις στο σημείο χωρίς επιστροφή, σφίγγεις δυνατά τους πυελικούς μυς (είναι οι ίδιοι μύες που χρησιμοποιείς για να σταματήσεις τη ροή των ούρων).

Την ίδια στιγμή, σταματάς τις διεισδύσεις για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ασχοληθείς με την ευχαρίστηση της συντρόφου σου με τα χέρια ή το στόμα, συγκρατώντας την ορμή των νευροδιαβιβαστών σου. Αμέσως θα βιώσεις μια προ-οργασμική κατάσταση, την οποία μπορείς να ελέγχεις όσο συχνά θέλεις. Ξανά και ξανά. Μέχρι που οι νευροδιαβιβαστές φτάσουν στο αμήν. Και τότε, ο τελικός οργασμός θα μοιάζει με πυρηνική έκρηξη.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Σεξ στο αυτοκίνητο: Γιατί το προτιμούν οι νέοι;

Loader