Το Lost + Found Drinkery διοργανώνει έναν άκρως δελεαστικό διαγωνισμό

Το Lost + Found Drinkery διοργανώνει έναν άκρως δελεαστικό διαγωνισμό

Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία όπως καμία άλλη!

Το Lost + Found Drinkery στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι το ουίσκι μπορεί να είναι το αγαπημένο μας καλοκαιρινό ποτό, πτωτευουσιάνικο γνωστό μπαρ μάς προσκαλεί στην περιοδεία Naked Sours, όπου 80 τυχεροί νικητές σαλπάρουν σε ένα ταξίδι με καταμαράν κατά μήκος της εκπληκτικής ανατολικής ακτής της Κύπρου, αυτόν τον Ιούλιο.

Η διοργάνωση μάς προσκαλεί σε ένα masterclass Naked Malt, πάρτι vibes, απολαυστικό φαγητό, δροσιστικά ποτά, καλές τσάντες και beats από κορυφαίους DJs, όλα κάτω από τη ζεστή αγκαλιά του μεσογειακού ήλιου.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, απλώς γεμίστε τις κάρτες σας με 3 σφραγίδες, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει ένα απολαυστικό Naked Sour.

Στη συνέχεια, σημειώστε τα στοιχεία σας και είστε έτοιμοι. Μη διστάσετε να μπείτε όσες φορές θέλετε, εξάλλου η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ο διαγωνισμός ισχύει  έως 15 Ιουνίου.

Το Lost + Found Drinkery αποπνέει τον αέρα των λονδέζικων και νεοϋρκέζικων μπαρ που κατάφερε να αλλάξει το συγκεκριμένο τοπίο στο νησί.  Εκεί όπου η τάση των κοκτέιλ έγινε μόδα και η μόδα συνήθεια με τον τομέα να ανθίζει, να αναπτύσσεται με ανθρώπους γνώστες πλέον του αντικειμένου με το Lost + Found να έχει βρεθεί στην λίστα των “The World's 50 Best Bars” στην extended list στη θέση 96. 

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφιάς 

Loader