Theta Mediterranean: Kοσμοπολίτικη αισθητική με άρωμα θάλασσας στα Περβόλια

Theta Mediterranean: Kοσμοπολίτικη αισθητική με άρωμα θάλασσας στα Περβόλια

Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία σ’ ένα βραβευμένο εστιατόριο

Το Theta Mediterranean είναι ένα ιδιαίτερο εστιατόριο δίπλα από τη θάλασσα του Φάρου των Περβολιών, που λειτουργεί με τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία. Μόλις δύο χρονών, το εστιατόριο είναι ήδη βραβευμένο στην κατηγορία “ψάρι” των περασμένων Cyprus Eating Awards.

Αφορμώμενο από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα εστιατόρια της Μεσογείου και της Ευρώπης, το εστιατόριο αποτελεί ένα μικρό διαμάντι στα παράλια της Λάρνακας.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια, ο χώρος έχει προσεγμένη διακόσμηση, ιδιαίτερο φωτισμό και επιλεγμένη μουσική, ενώ όλα είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας και έρευνας.

Η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, η προετοιμασία και η ξεχωριστή παρουσίαση των πιάτων, καθώς και οι άψογοι συνδυασμοί μεσογειακών γεύσεων, αποτελούν “κανόνες” για την κουζίνα του Theta Mediterranean.

theta

ψαρι θητα

Με ένα εξαιρετικό μενού βασισμένο σε ψάρια, θαλασσινά και μεσογειακές γεύσεις ικανοποιείται κάθε απαιτητική παλέτα. Το μενού επιμελείται ο πολυβραβευμένος και έμπειρος Chef Μιχάλης Νουρλόγλου.

Συγχρόνως, η πλούσια λίστα με τα signature cocktail του Theta Mediterranean συμπληρώνουν το μεσογειακό μενού γεύσεων.  Ο χώρος του μπαρ φέρει ετικέτες ποιότητας όλων των ειδών, οπως επίσης και μια πλήρη και καλά ερευνημένη λίστα κρασιών. 

signature cocktails theta

Στο Theta Mediterranean θα ζήσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, όπου η γεύση και η μυρωδιά γιορτάζουν, ενώ ταυτόχρονα η θέα και η ατμόσφαιρα αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις. 

theta

Thetamediterranean | Φάρου 1, Περβόλια, Λάρνακα 

Τρίτη - Πέμπτη | 18:00 - 00:00 

Παρασκευή - Σάββατο | 18:00 - 02:00 

Κυριακή | 18:00 - 00:00 

Πηγή φωτογραφιών

Loader