Troodos Hotel & Spa: Η απάντηση στους φυσιολάτρες που αγαπούν την πολυτέλεια

Troodos Hotel & Spa: Η απάντηση στους φυσιολάτρες που αγαπούν την πολυτέλεια

Θέλετε να ξεφύγετε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να χαλαρώσετε σε ένα περιβάλλον με απερίγραπτη φυσική ομορφιά και άφθονες ανέσεις;

To “Troodos hotel & spa” είναι ένα ξενοδοχείου που βρίσκεται στην καρδιά του δάσους, χτισμένο στην κεντρική πλατεία του χωριού, πανέτοιμο να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Το ξενοδοχείο 

Ο χώρος παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά κι ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον διαμονής, κατάλληλο για οικογένειες, γεγονός που το καθιστά μοναδικό!

Διαθέτει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια που συνδυάζουν την άνεση με την πολυτέλεια και ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία. Μπορείτε να επιλέξετε από απλά δωμάτια, δωμάτια με μπαλκόνι, οικογενειακά δωμάτια, μέχρι executive δωμάτια με θέα στο βουνό.

ξενοδοχειο δωματια

Το ξενοδοχείο παρέχει γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας, το οποίο διαθέτει hammam και jacuzzi με μια μαγευτική θέα στο βουνό, Προσφέρονται επίσης μασάζ, από επαγγελματίες του χώρου, κατόπιν ραντεβού. 

hotel and spa kentro eueksias

Αν ενδιαφέρεστε για μια επαγγελματική συνεδρίαση, ο χώρος διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 άτομα, προσφέροντας σαφώς την απαραίτητη ιδιωτικότητα και ησυχία που απαιτείται. 

Το διαμάντι του ξενοδοχείου, το 1725 Wine Bar βρίσκεται στην πλατεία Τροόδους και στεγάζεται σε  ένα παραδοσιακό αναπαλαιωμένο κτίριο που με την πρώτη ματιά θυμίζει ορεινό καταφύγιο. Εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρασιά εκλεκτών παραγωγών της Κύπρου και του εξωτερικού, αλλά κι εύγευστα platter κρασιού, που ολοκληρώνουν την γευστική εμπειρία. 

 1725

To Palaciana Restaurant 

Το εστιατόριο λειτουργεί στον εσωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου “Τρόοδος” και έχει τη φιλοσοφία του Buffet εστιατορίου. Η κουζίνα σερβίρει ένα πλήρες μπουφέ φαγητών, με πληθώρα σπιτικών και εξεζητημένων συνταγών. Οι εγκαταστάσεις του είναι κατάλληλες για να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό καλεσμένων, όπως γάμους, βαφτίσεις και γιορτές. 

 troodos hotel restaurant

Οι δραστηριότητες 

 Η πλεονεκτική τοποθεσία του Ξενοδοχείου Τρόοδος, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1725 μέτρων και απέχει μόλις 5 χλμ από την κορυφή του Ολύμπου, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν τα μοναδικής ομορφιάς βουνά του Τροόδους, συμμετέχοντας στις άφθονες δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή. 

Οι φυσιολάτρες επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής μέσα από πεζοπορίες, ποδηλασία, Ski & Snowboard, Αdventure parks, rock climbing και περπάτημα με προσανατολισμό μέσα στο δάσος!

Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά του τόπου, μέσα από περιπετειώδεις δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις! 

ποδηλασια τροοδος

Δείτε τα πακέτα προσφοράς και τις επιλογές σας εδώ

Loader