Ο λόγος που η Λουκία Μουσουλιώτη ζητάει συγγνώμη από τον εαυτό της

Ο λόγος που η Λουκία Μουσουλιώτη ζητάει συγγνώμη από τον εαυτό της

Πιες & Πες: Κάθε Παρασκευή, τα πίνουμε και τα λέμε στην AVANT GARDE

Η Ηθοποιός, Λουκία Μουσουλιώτη, απαντάει με τη σειρά της σε ένα ερωτηματολόγιο με σταθερές ερωτήσεις. Ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο καλείται κάθε βδομάδα να συμμετάσχει ένας νέος συνεντευξιαζόμενος που προτείνεται από τον προηγούμενο. 

Συνέντευξη στην Νίκολα Καρατζιά  

Η Λουκία Μουσουλιώτη που αποδέχθηκε την πρόκληση – πρόσκληση της Χριστιάνας Αρτεμίου η οποία φιλοξενήθηκε την περασμένη βδομάδα στη στήλη «Πιες & Πες», συνεχίζει το «Bucket Challenge» συνεντεύξεων μάς στην Avant Garde. Μας αποκαλύπτει ανάμεσα σε άλλα πως τα μεγαλύτερά της μυστικά τα μοιράζεται με τις αδελφές της, διότι δεν μπορεί να τα κρατάει μέσα της. Μας λέει όμως και το λόγο που θα ζητούσε από τον εαυτό της συγγνώμη και την αιτία για την οποία θα του έλεγε και ένα «Σ΄αγαπώ».

Έχω μπροστά μου το φλιτζάνι του καφέ σου. Πως τον πίνεις;

Cappuccino η Κυπριακό. Μερικές φορές σκέτο, μερικές μέτριο με μαύρη ζάχαρη, άντε και… μερικές φορές με stevia.

Που βρισκόμαστε ιδανικά όταν πίνεις τον καφέ σου;

Στη βεράντα μου και ονειρεύομαι τις μέρες που είμαι Τρόοδος, πίνοντας το καφέ μου και βλέποντας αυτό το Θαύμα της Φύσης.

Σκέψου πως γνωρίζω να διαβάζω το φλιτζάνι. Τι θα ήθελες να δω μέσα;

Δρόμο, λεφτά και σίγουρα, μεγάλη πόρτα (γελάει).

Ένα ποτήρι νερό είθισται. Λένε πως αν πιεις από το ποτήρι κάποιου, μαθαίνεις τα μυστικά του. Εάν έπινα πριν 10 χρόνια από το δικό σου, ποιο μυστικό θα ανακάλυπτα, που σήμερα δεν σε ενδιαφέρει εάν μάθω;

Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη, κανείς δεν το 'χει μάθει και ποτέ δε θα το πω. Να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου, αυτό το μυστικό το γλυκό μου, που τ' αγαπώ…

788999

Εάν πιω σήμερα από το ποτήρι σου; Έχεις πολλά μυστικά που δεν θα ήθελες να μάθουμε; Συνήθως τα μοιράζεσαι με κάποιον;

Εεε, ένα - δύο να μην έχω; Τα μοιράζομαι με τις αδελφές μου και με πολύ δικά μου άτομα, διότι δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου.

Περνάμε σε αλκοόλ. Τι περιέχει το ποτήρι σου, τι ώρα είναι και σε ποιο σκηνικό;

Καλοκαίρι, μπιρίτσα, παραλία. Χειμώνα με κρασάκι και ζιβανία, τζάκι και βουνό οποιαδήποτε ώρα -διευκρίνηση-, μεσημεράκι και μετά.

Στην υγειά ποιου θα ήθελες να πιούμε;

Του αγοριού απέναντι.

Πόσα ποτήρια ήπιαμε τώρα ώστε να είσαι έτοιμη για μια αποκάλυψη; 

Α, εδώ έχουμε πρόβλημα. Μετά το τρίτο ποτήρι δεν έρχεται καμία αποκάλυψη, έρχεται ίλιγγος μεγάλου βαθμού.

65656ς21221

Η ώρα της αποκάλυψης λοιπόν. Τι θα μοιραστείς μαζί μας;

Είμαι ερωτευμένη με...τη ζωή.

Εάν μεθούσες, σε ποιον θα αισθανόσουν την ανάγκη να ζητήσεις μια συγγνώμη και γιατί, και σε ποιον θα ήθελες να πεις Σ’ αγαπώ;

Συγγνώμη θα ζητούσα από τη Λουκία γιατί την μέθυσα. Και το σ’ αγαπώ, πάλι στη Λουκία θα το έλεγα, γιατί κέρδισε με την αξία της ότι έκανε μέχρι τώρα.

Τη σκυτάλη για να απαντήσεις σε αυτό το ερωτηματολόγιο σου έχει παραχωρήσει η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία θέλει να σε ρωτήσει: «Το Κλάμα τελικά βγήκε από τον Παράδεισο;»

(Γελάει). Το λέει αυτό γιατί ξέρει ότι είμαι πολύ ευαίσθητη και κλαίω εύκολα! Λοιπόν, ναι Αρτεμάκκα μου, βγήκε από τον παράδεισο. 

Ποιο δημόσιο πρόσωπο θα ήθελες να απαντήσει στη συνέχεια αυτό το ερωτηματολόγιο και ποια άλλη δική σου απορία θα ήθελες να σου λύσει επί τη ευκαιρία;

Η Έλενα Χριστοφή. Και να μου πει, αν όλες αυτές τις συνταγές που μαγειρεύει στη «Γη της Ελιας» τις μαγειρεύει και στο σπίτι. Και ποια συνταγή θα μου φτιάξει όταν θα με καλέσει σπίτι της; Αυτοπροσκαλέστηκα.

788789090

Loader