Το Sashiko Asian Fusion είναι η νέα άφιξη του Πρωταρά που συνδυάζει γεύσεις από Ιαπωνία μέχρι Ινδία και Ταϊλάνδη

Το Sashiko Asian Fusion είναι η νέα άφιξη του Πρωταρά που συνδυάζει γεύσεις από Ιαπωνία μέχρι Ινδία και Ταϊλάνδη

Ένας προορισμός γεύσεων της ποικιλόμορφης ασιατικής κουζίνας

Οι γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα της φημισμένης ασιατικής γαστρονομίας συναντιώνται στη νέα άφιξη του Πρωταρά, το προσεγμένο εστιατόριο στην περιοχή του Κάππαρη, Sashiko Asian Fusion

Η ασιατική κουζίνα θεωρείται σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο η οποία παρουσίαζει πολλές ιδιαιτερότητες. Μία γαστρονομία που βασίζεται στα έντονα αρώματα και στις πιο εκλέπτυσμένες γεύσεις με έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά χωρίς να απουσιάζει το κρέας σε ιδιαίτερες συνταγές με γλυκές και πικάντικες σάλτσες. 

1

Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο έκανε πολύ πρόσφατα την εμφάνισή του στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, στον Πρωταρά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κάππαρη, μία πολύ δημοφιλής και τουριστική τοποθεσία του νησιού. Η νέα άφιξη του Πρωταρά συνδυάζει τις κουζίνες τις Ασίας σε ένα πλούσιο μενού με στοιχεία από την Ιαπωνία, την Ινδία, την Κίνα και την Ταϊλάνδη. Ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει νόστιμες επιλογές από σούσι, διάφορες ασιατικές σπεσιαλιτέ, ορεκτικά, σαλάτες και χαρακτηριστικά πιάτα της κάθε χώρας της Ασίας όπως η πάπια, το κοτόπουλο με την ταϊλανδέζικη σάλτσα σκόρδου και πολλά άλλα. 

1

6

Ένας ευρύχωρος, όμορφος χώρος με στοιχεία Άπω Ανατολής με νόστιμα και ενδιαφέροντα πιάτα από την ασιατική κουζίνα. 

Δες εδώ το μενού του εστιατορίου. 

 

Info

Δευτέρα-Κυριακή 15:00-00:00, Λεωφόρος Κάππαρη 27, Πρωταράς. Τηλ.: 95712572. 

Loader