35χρονος ράπερ τραγουδάει μόνο Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το τρίτο εμβόλιο*

35χρονος ράπερ τραγουδάει μόνο Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το τρίτο εμβόλιο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ανείπωτη θλίψη και ευρύ προβληματισμό στην ελληνική ραπ κοινότητα προκάλεσε η είδηση ότι 35χρονος ράπερ από το Αιγάλεω έγινε αρνητής της χιπ χοπ και το έχει γυρίσει στον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδώντας συνέχεια Μόνο στα Όνειρα.

Το μεγάλο κακό άρχισε μόνο μία μέρα μετά που έβαλε το τρίτο εμβόλιο, δηλώνει στον συντάκτη παραφυσικών και ανεξήγητων φαινομένων της εφημερίδας μας, ο Βασίλης, πρώην κολλητός φίλος και πρώην συνάδελφος του πρώην ράπερ.

Ακραιφνής σασταλεγάκιας και φανατικός αρνητής τόσο των εμβολίων όσο και του κοροδοιού, ο επίσης γνωστός στην κοινότητα ράπερ Βασίλης είναι απολύτως πεπεισμένος ότι η παρα φύσιν μετάλλαξη του πρώην κολλητού φίλου του έγινε από το τρίτο εμβόλιο.

«Τι να σας πω. Ζω ένα πένθος. Έχω χάσει τον φίλο μου. Να ξενερώσεις με τους Active Member και τον Foxmoor το καταλαβαίνω ρε μπρο. Όλοι το πάθαμε. Αλλά να βρίζεις όλη μέρα τον 12ο πίθηκο ρε μανίτο μου; Tον Βέβηλο; Tον Χρόνη Μίσσιο;»

Σύμφωνα με τον απαρηγόρητο Βασίλη, ο κολλητός του φίλος ήταν ανέκαθεν μπασμένος στη χιπ - χοπ.

«Από τα γεννοφάσκια του ράπαρε! Έγραφε γαμάτες ρίμες και πάντα τον ενδιέφεραν τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Η οικονομική κρίση, ο ρατσισμός, οι κοινωνικές ανισότητες, όλα αυτά ανέκαθεν τον ενδιέφεραν. Τώρα ακούει όλη μέρα Μιχάλη Χατζηγιάννη και τραγουδάει μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω, αφήνεις χρώμα πάνω στο δικό μου γκρίζο! Δεν το πιστεύω αυτό που ζω! Έλεος!»

Ανακοίνωση αναμένεται να δημοσιεύει εντός της ημέρας και ο 12ος πίθηκος.

Η εφημερίδα μας δεσμεύεται να καλύψει κι άλλες αλλόκοτες παρενέργειες της τρίτης δόσης από το τρίτο εμβόλιο. Αν γνωρίζετε κάτι, παρακαλούμε όπως να μην διστάσετε, στείλτε το.

 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader