Ικανοποιημένοι με την απογραφή πληθυσμού δηλώνουν οι ιλλουμινάτι*

Ικανοποιημένοι με την απογραφή πληθυσμού δηλώνουν οι ιλλουμινάτι*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Φωτογραφία Merlin Lightpainting από Pexels

Μετά τα μικροτσίπ που σε συνεργασία με τον πανούργο Bill Gates κατάφεραν μέσω του εμβολιασμού για τη δήθεν πανδημία να μπήξουν σε ολόκληρο σχεδόν τον πληθυσμό της Γης, το σατανικό σχέδιο των Ιλλουμινάτι και των παρακρατικών Ανουνάκι συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και κορυφώνεται το τελευταίο διάστημα μέσω των απογραφών πληθυσμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις που εξασφάλισε ο παρλαμοριακός μας συντάκτης από τους Ιλλουμινάτι της Κύπρου, το σχέδιο στη δική μας χώρα πάει περίφημα, αφού ως γνωστά πρόβατα που δεν αντιδρούν ποτέ (εκεί που πρέπει) οι Κύπριοι συνεργάζονται άψογα με τις αρχές και φακελώνονται κανονικά και με τον νόμο, οδηγώντας τα πράγματα ολοένα και κοντύτερα στην εφιαλτική Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ο ολοκληρωτικός έλεγχος της Γης ίσως να είναι ζήτημα λίγων μόνο μηνών προειδοποιούν τον παρλαμοριακό μας συντάκτη οι Κύπριοι πεφωτισμένοι, που ως σύγχρονοι μάρτυρες και επαναστάτες εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων ζουν σε προνομιακό σημείο του νησιού μας στα έγκατα της γης και το οποίο για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε που βρίσκεται.

Υπάρχουν όμως ελπίδες, υπογραμμίζεται από τους πεφωτισμένους, και αυτές βασίζονται στο ότι σημαντική μερίδα του πληθυσμού δεν υποκύπτει στις συμβουλές και παραινέσεις των επιστημόνων και των γιατρών που πέρασαν ολόκληρη τους τη ζωή διαβάζοντας και μελετώντας.

Ευτυχώς υπάρχει το Facebook, τονίζουν, όπου οι πληροφορίες διακινούνται ελεύθερα και οι άνθρωποι ξέρουν πια πολύ καλά τι τους γίνεται.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω αποκαλύψεις που θα κάνει προσεχώς ο παρλαμοριακός μας συντάκτης απευθείας από την τυραννική Αυτοκρατορία του Δράκοντα-Ωρίωνα, που αποτελείται από τα Ερπετοειδή του πλανήτη Άλφα Ντρακόνις και τους Γκρίζους του Ωρίωνα.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader