Kύπρος: Χαμός με beach party την παραμονή Πρωτοχρονιάς*

Kύπρος: Χαμός με beach party την παραμονή Πρωτοχρονιάς*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Φωτογραφία pexels

Ανυπομονησία και συνωστισμός για μία θέση κάτω απ’ τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο παρατηρείται τούτες τις μέρες στην Κύπρο ενόψει των φετινών εορτών των Χριστουγέννων και ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού όλα τα τα γνωστά beach bars του νησιού προετοιμάζονται για μεγάλα πάρτι στην άμμο, «τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ», όπως μας λέχθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε τις προάλλες από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Παραθαλάσσιων Μαγαζιών και Φίλων, οι καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες που δεν θα μας αποχωριστούν ποτέ σε συνδυασμό με τη μόνιμη ανάγκη για περιορισμό της διασποράς του ιού στην κοινότητα, οδηγούν όπως φέτος τα Χριστούγεννα, πάμε όλοι μαζί, σε μία παραλία.

«Έχοντας ως βασικό γνώμονα την υγειονομική ασφάλεια του κοινού και επιθυμώντας ταυτοχρόνως να προσελκύσουμε κοινό από το εξωτερικό που κωλύεται να παρτάρει σε εσωτερικούς χώρους, όπως τις αλλοτινές εποχές που δεν είχε κόβιτ, αποφασίσαμε όπως στην Κύπρο κάνουμε φέτος τη διαφορά και αξιοποιήσουμε τα καλοκαιρινά μας Χριστούγεννα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει στον συντάκτη χριστουγενίλλας και παραμονοπρωτοχρονίλλας ο κ. Κούλλης Θεοδώρου, Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Το κοινό έχει ήδη αρχίσει να ανταποκρίνεται και προβλέπεται να γίνει ο κακός χαμός, προσέθεσε ο κύριος Κούλλης κάνοντας λόγο για τεράστια γκάμα από επιλογές και προτάσεις σε beach party καθ’ όλη τη διάρκεια των φετινών εορτών.

«Περιττό να σας πω πως έχουμε μεγάλη κινητικότητα και σε κρατήσεις από το εξωτερικό», σημείωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο τα τακούνια και άλλου τύπου high heels, μπάιναρι ορ νόν μπάιναρι, θα επιτρέπονται στα χριστουγεννιάτικα αυτά beach party πάνω στην άμμο, ο κύριος Κούλλης Θεοδώρου απάντησε καταφατικά υπογραμμίζοντας πως η εσάνς της ρεβεγιονίλας θα κυριαρχήσει all over.

Το κοινό καλείται όπως σπεύσει για έγκαιρες κρατήσεις το συντομότερο δυνατό αφού, ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι θέσεις εξαντλούνται.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader