Βρήκαμε μηχανικό αυτοκινήτων που δεν χρησιμοποιεί άγνωστες λέξεις*

Βρήκαμε μηχανικό αυτοκινήτων που δεν χρησιμοποιεί άγνωστες λέξεις*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Φωτογραφία από pexels

Γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουράδα για το μέλλον και τα οικονομικά του -για τους επόμενους τουλάχιστον μήνες- μπήκε σήμερα το πρωί στο γραφείο συνάδελφος που πήρε το αυτοκίνητό του για το καθιερωμένο του σέρβις.

Σύμφωνα με τα πολύ δύσκολο να τα πιστέψεις λεγόμενα του συναδέλφου, υπάρχει ένας μηχανικός αυτοκινήτων κάπου στη Λάρνακα που μιλά κανονικά, στη γλώσσα μας και ο οποίος δεν χρησιμοποιεί ακαταλαβίστικες λέξεις που σου χρεώνονται μετά στο τιμολόγιο και σπάζεις την κκελέ σου να καταλάβεις ρε κουμπάρε τι θα πληρώσεις και γιατί.

Είναι φοβερό, αναφέρει ο συνάδελφος που μας παρότρυνε να γράψουμε κάτι για τον σπάνιο αυτό άνθρωπο.

«Αν και μηχανικός, μού εξήγησε με πολύ απλά λόγια τι είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο, τι θα χρειαστεί να κάνει και πόσο θα κοστίσει και έφυγα από εκεί χωρίς να αιωρείται καμία απορία πάνω από το κεφάλι μου και έχοντας κατανοήσει πλήρως τι μου είπε! Φοβερό, φοβερό».

Kαλά, διερωτηθήκαμε όλοι οι υπόλοιποι, δεν είπε ούτε και μία άγνωστη λέξη όπως «κολάνια», «καρπουλατέρ» και «ρελέ»;

Ούτε «κολάνια», ούτε «καρπουλατέρ» ούτε «ρελέ».

Ούτε καν «γκίαρ μποξ», «δύναμος» και «γράσο».

Ούτε σε «μίζες» αναφέρθηκε, ούτε σε «ζάντες», ούτε σε «σέρβο», ούτε σε «πέκκα», ούτε σε «λάδι του στόπερ», ούτε «σε ζαβό σασί», ούτε σε «coil για spark».

Eκατάλαβα τα ούλα λαλώ σας!

Όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι στο γραφείο σημείωσαν τα στοιχεία του εναλλακτικού αυτού μηχανικού και αισθάνθηκαν μία τεράστια ανακούφιση, αφού ίσως και να ήρθε η μέρα που θα ξέρουμε επιτέλους πού πηγαίνουν τα 200, 500 ή 1000 και βάλε ευρώ που κάθε τρεις και λίγο πρέπει να δίνουμε στους μηχανικούς αυτοκινήτων, χωρίς να καταλαβαίνουμε ποτέ τα πώς και τα γιατί.

Αμήν!

 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader